Type appartementen in Prinsenkwartier

In Het Prinsenkwartier komen tweekamer- en driekamerappartementen beschikbaar. Daarbinnen is variatie in woningtype, gebaseerd op de indeling van het appartement. Zo zijn er appartementen met een hoekkeuken of een keuken in een rechte opstelling, en is er variatie in de afmetingen van de slaapkamer(s). Op de plattegronden kunt u per woningtype de afmetingen en de indeling van het appartement bekijken. Hierop ziet u ook de exacte indeling van de badkamer en de ligging van het balkon of terras.

Tweekamerappartementen: ontspannen en overzichtelijk wonen

In een tweekamerappartement in Prinsenkwartier woont u heerlijk overzichtelijk en ontspannen. In de woonkamer treft u een moderne open keuken, voorzien van kwalitatieve inbouwapparatuur. Zo bent u van alle gemakken voorzien tijdens het bereiden van een gezonde lunch of een heerlijke taart. De badkamer is voorzien van een comfortabele douche, een dubbele wasbak en een toilet. De stijlvolle wit/zwart combinatie maken er een frisse ruimte van, die u eenvoudig laat aansluiten bij uw interieurstijl. Ieder appartement heeft een eigen buitenruimte, in de vorm van een balkon of een terras met of zonder tuin. U heeft in het appartement een inpandige bergruimte, met een aansluiting voor de wasmachine. Daarnaast zijn er appartementen beschikbaar met een externe bergruimte. Handig voor het stallen van uw fiets, of het opbergen van spullen die u niet dagelijks gebruikt. Prinsenkwartier staat in een prachtige groene omgeving, waar u helemaal tot rust komt. Uw appartement kijkt uit op de gezamenlijke binnentuin of op de weidse groene omgeving, afhankelijk van de ligging. Combineer dat met het wonen in een duurzaam appartement, waar een constant en comfortabel woonklimaat is, en u heeft een fantastische thuisbasis vanuit waar u het mooie Brielle kunt ontdekken.

Download de plattegronden - 2kamerappartementen

Driekamerappartementen: een flexibele woonervaring

Wonen in een driekamerappartement biedt u alle mogelijkheden om uw woonwensen uit te laten komen. Want met een extra slaapkamer ontstaat er een flexibele woning, die kan mee veranderen met uw levensstijl. Of u nu een logeerkamer voor de (klein)kinderen nodig heeft, een thuiskantoor of een inloopkast voor uw garderobe, alle opties zijn open. Alle appartementen hebben een eigen buitenruimte, in de vorm van een balkon, dakterras, of een terras met of zonder tuin. Zo geniet u dagelijks van de groene omgeving van Prinsenkwartier, vanuit uw eigen woning! Uw appartement is van alle gemakken voorzien, waaronder een luxe open keuken met inbouwapparatuur en een comfortabele badkamer. In de badkamer treft u een heerlijke douche, een dubbele wasbak en een toilet. De driekamerappartementen hebben daarnaast nog een apart toilet. U heeft in het appartement een inpandige bergruimte, met daarin een aansluiting voor de wasmachine. Er is een aantal appartementen beschikbaar met een externe berging, handig voor het stallen van uw fiets of seizoensspullen zoals de kerstboom. In Prinsenkwartier woont u in een prachtige omgeving, omringd door natuur. Uw appartement is energiezuinig en duurzaam gebouwd, waardoor u geniet van een fijn en constant woonklimaat in uw woning. Wonen in Prinsenkwartier is zorgeloos genieten dus!

Download de plattegronden - 3kamerappartementen