Prinsenkwartier: een bijzonder veelzijdige woonervaring

Het Prinsenkwartier is om meerdere redenen een bijzonder project te noemen. Het is een zeer duurzaam gebouwd complex. Bij het ontwerpen van het complex en de directe omgeving is extra aandacht gegaan naar het faciliteren van spontane ontmoetingen tussen bewoners. Zo voelt u zich helemaal thuis, zowel binnen als buiten. U woont hier in een hoogwaardig afgewerkt appartement, dat energiezuinig en comfortabel is dankzij de goede isolatie en moderne verwarmingsinstallatie. En als laatste valt de bijzondere ambitie qua duurzaamheid op: er wordt gestreefd naar een geheel energieneutraal complex!

Wooncomfort afgestemd op uw wensen

In Prinsenkwartier zijn de appartementen specifiek ingericht om mee te bewegen met uw veranderende behoeften. Natuurlijk is de woning voorzien van een luxe keuken met kwalitatieve inbouwapparatuur en een comfortabele badkamer. Er zijn geen drempels in de woning aanwezig, zodat deze voor iedereen goed toegankelijk is. Daarnaast zijn er extra voorzieningen zoals opstelplaatsen voor scootmobiels en elektrische fietsen, en de badkamers zijn geschikt voor het aanbrengen van beugels. De appartementen zijn ruimtelijk en licht en hebben een eigen balkon, terras, of terras met tuin. Er zijn tweekamerappartementen en driekamerappartementen beschikbaar in Het Prinsenkwartier. Kiest u voor knus en overzichtelijk wonen, of voor flexibiliteit met een extra slaapkamer? Zo heeft u bijvoorbeeld de ruimte voor een thuiskantoor of een logeerkamer voor de (klein)kinderen. Er ontstaat daarmee een thuisbasis waar u comfortabel woont, nu en in de toekomst.

Mobiliteit en gezelligheid

Het gebouw is ruim opgezet. Zo is er ook bewegingsruimte voor bewoners die zijn aangewezen op scootmobiels en rollators, buitenvoorzieningen zowel prive als collectief, en met de opzet om spontane ontmoetingen mogelijk te maken. Er zijn opstelplekken voorzien in het gebouw waar u uw scootmobiel kunt stallen en opladen. De buitenruimte is een prachtige aanvulling op uw appartement, in de gezamenlijke binnentuin geniet u van de planten en een spontaan praatje met uw buurtgenoot.

Ambitieus in duurzaamheid

De duurzaamheidsambitie voor Prinsenkwartier is een energieneutraal complex, waarin het comfortabel wonen is. Hiermee ontstaat er een gebouw dat op meerdere manieren toekomstbestendig en maatschappelijk verantwoord is. Het complex wordt volledig gasloos opgeleverd, en met wel duizend zonnepanelen op het dak wordt de benodigde elektriciteit voor het gebouw grotendeels geleverd door groen opgewekte zonne-energie. Warmte en warm water voor de appartementen wordt geleverd via individuele warmtepompen met geïntegreerde warmwaterbereiding. Dit systeem kan zowel verwarmen als verkoelen, middels de vloerverwarming. De warmtepomp werkt op het principe van buitenlucht als bron. Voor het warm water is een zonneboiler voorzien. Wanneer dit niet voldoende is, wordt de boiler ondersteund door een elektrische warmtepomp. Comfortabel wonen en aandacht voor sociaal welzijn. En dat op een duurzame manier.

Zorgeloos huren

In een huurwoning is het zorgeloos wonen. U woont namelijk in een moderne, energiezuinige woning, zonder daar zelf investeringen voor te doen. U heeft geen omkijken meer naar groot onderhoud. En het risico van waardevermindering, financiering en rentewijzigingen ligt bij de verhuurder. Wilt u flexibiliteit? Dan is huren perfect voor u! Na een vaste huurperiode van een jaar, is de opzegtermijn namelijk slechts één kalendermaand.

Hebt u nu een eigen woning en wilt u zorgeloos wonen en meer genieten? Ook dan kan huren een aantrekkelijk alternatief zijn. Het vrijgekomen vermogen uit de verkoop van uw woning geeft veel nieuwe mogelijkheden. En hoe u uw geld ook besteedt, in uw huurappartement in Prinsenkwartier geniet u van hoog wooncomfort zonder zorgen.

Maak jouw appartement compleet met de vloerenservice!

Zo’n mooi appartement vraagt natuurlijk om een kwalitatieve vloer en gordijnen. Daarom kunt u voor het laten leggen van uw vloer gebruik maken van een speciaal aanbod voor de huurders van Kopenhagen van leverancier Wijnands Koornstra. Kies uw favoriete pvc- of laminaatvloer en gordijnen tegen een scherpe aanbiedingsprijs! U hebt er geen omkijken naar, behalve natuurlijk een persoonlijke keuze maken voor een vloer en raambekleding! Bent u benieuwd naar de vloerenservice? Bekijk dan de prijslijst en de brochure! Meteen een afspraak maken? Klik dan hier!