Kom even binnenkijken!

Bent u ook zo nieuwsgierig hoe de appartementen van Het Prinsenkwartier eruitzien? Omdat de appartementen momenteel nog bewoond worden is het niet mogelijk een bezichtiging te plannen. Daarom vindt u op deze pagina foto’s en een virtual reality tour van een ingerichte modelwoning. Dit geeft u een goed beeld van hoe de woning er uit komt te zien nadat deze is ingericht en er een vloer is gelegd.

Welke inrichting past bij uw stijl? Een moderne industriƫle look, going green met veel planten of juist een romantische uitstraling met een tikkeltje antiek? U mag de woning aanpassen naar uw smaak, bijvoorbeeld met een mooi behang op de wand of een muur in een bijzondere kleur. Houd er echter wel rekening mee dat u de woning weer met witte wanden moet opleveren indien u de woning verlaat. Het is niet toegestaan om kozijnen en deuren te schilderen, of in tegelwerk te boren. De woning wordt opgeleverd zonder vloer.

Ruimtelijk en licht

De appartementen zijn tussen de 64 en 101 vierkante meter groot. Er zijn zowel tweekamer- als driekamerappartementen beschikbaar. In ieder geval heeft u een heerlijke lichte woonkamer met een moderne open Bruynzeel keuken. De kwalitatieve inbouwapparatuur maakt koken een aangename activiteit. U heeft de beschikking over een inductiekookplaat met afzuigkap, een combi oven, een geĆÆntegreerde vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. Zo zet u eenvoudig een heerlijke maaltijd op tafel, een smakelijke verjaardagstaart of een gezonde lunch om van te genieten op uw balkon. En terwijl u nog nageniet met uw bezoek, kunt u de vaat mooi aan de vaatwasser overlaten! De keuken is in een tijdloze kleurstelling afgewerkt, namelijk met witte kasten en een zwart werkblad. Een mooie aanvulling op uw interieur!

Verfrissende badkamer

Uw badkamer is voorzien van een comfortabele douche, toilet en dubbele wasbak met spiegel. De badkamer heeft een stijlvolle betegelde vloer in een zwarte/antraciete kleur, de wanden zijn tot aan het plafond voorzien van witte wandtegels. In de badkamer hangt een elektrische handdoekenradiator. De driekamerappartementen zijn daarnaast voorzien van een apart toilet. Ook daar treft u deze tijdloze zwart / wit combinatie, waarbij de wanden deels betegeld zijn. De slimme indeling en extra opties van de badkamer maken deze uitermate geschikt voor het plaatsen van beugels en voor ondersteuning door bijvoorbeeld thuiszorg mocht deze behoefte in de toekomst ontstaan.

Genieten van de buitenlucht

Ieder appartement is voorzien van een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon, een terras of een terras met tuin. Heerlijk met een boek en een kopje thee van de frisse lucht genieten dus! Kijkt u graag naar de gezamenlijke tuin, of liever naar de omringende groene omgeving? In de gezamenlijke tuin vindt u beplanting, een kronkelend verhard wandelpaadje en een zitbankje ontstaat een fijne buitenruimte voor een wandelingetje en een praatje. Uw appartement in Prinsenkwartier is daarnaast een perfecte thuisbasis om te genieten van de prachtige natuur die Brielle u te bieden heeft. Of u nu van wandelen, fietsen of varen houdt, het is iedere keer weer voldaan thuiskomen in uw comfortabele appartement!

Binnenkijken met een virtual reality tour

Klik op de pijl om van start te gaan. Vervolgens kunt u door op de cirkels te klikken door de woning wandelen. De beelden die u hier ziet, zijn foto's gemaakt in een ingerichte modelwoning.

Architectuur

De verspringende kozijnen en balkons geven Het Prinsenkwartier een uitnodigende en speelse uitstraling. Het gebouw heeft daarnaast een mooie combinatie van verschillende gevelkleuren, wat het gebouw visueel opdeelt in verschillende compartimenten. Op de afbeeldingen hieronder kunt u het gebouw van verschillende kanten bekijken. Klik links of rechts op de foto om in uw eigen tempo te bladeren.